Det gör ont en stund på natten men inget på dan

Finns det nåt mer att säga
Säg finns det nånting mer
Jag var väl ingen ängel
Jag förnekar inte det
Men nu när det är över
Så finns du överallt.


Lördagsångest

Om där är någon som är bra för mig så är det i alla fall inte jag själv. Jag måste lösa detta, jag måste ta tag i mig själv. Jag börjar tro att jag måste gå och träffa någon, på allvar. Jag är ett psykbryt och livsfarlig för min omgivning! Kan vi inte bara ta bort mig?!

Måste. Sluta. Dricka. Sprit.


Where have you been all my life?

Jag drömde om dig i natt. Jag drömde att du var här, oplanerat, i min säng. Du var fantastisk precis som vanligt. Jag önskar att det var sant för jag tror jag behöver dig. Varför skulle det annars kännas så bra att drömma och så hemskt att vakna? Även om du säger att du inte vill ha mig är jag säker på att du ångrar dig en smula, precis som jag. Hela tiden tänker jag "om..". Men du är fantastisk, glöm aldrig det!


Ångest

Jag har sådär lagom med ångest. Ångest för allt. Att vara ensam, att vara jag, att gå i skolan, att umgås med mina vänner, att träffa nya människor men framför allt ångest över att behöva gå upp på morgonen och le mig igenom en hel dag till. Jag börjar bli sjukt bra på det här igen. Så som alltid. Men det sägs att all good things come to an end. Hoppas det inte är än i alla fall.

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara baby

Mår bra, nej.
Är arg, ja.
Gråter, nej.
Vill, ja.

Står knappt ut med mig själv. Har så mycket som jag borde ta tag i men kan inte förmå mig att göra det. Blir kräkfärdig av allt och stressad också. Vet inte var jag ska ta vägen, jag vill aldrig vara här. Alltid någon annanstans!


WHOPSIDAISY

Måste tala om att jag inte har någonting att säga.
Eller jo. Sitter just nu i skolan och sen ska jag direkt hem och hämta bilen för att köra till min frisör och få mitt hår klippt. Efter det är det direkt hem och byta om för att hinna nått så när i tid till träningen. JOBBAJOBBAJOBBA!

RSS 2.0