Sånt som händer..

Det är horribelt hur kisskassvärdelös jag blivit på att uppdatera bloggen. Jag lovar att (försöka) skärpa mig! Har suttit med detta inlägget i en och en halv timme nu, tror inte det är riktigt min grej att blogga eller så. Ger er i stället en sexställning som bör prövas. Ser nice ut, tyvärr är jag inte tillräckligt vig...


Måndagförmiddag

Försov mig två timmar i morse och åkte till skolan för att ha håla i två timmar. FML! dessutom känner jag mig halvkass, rätt så självförhållet ändå. Bilden är tagen i fredags innan det spårade. Sov 12 tjugominutare i fredags, började förfesta klockan 11 i lördagsmorse och slutade 23 på kvällen, bakfyllan kommer nu tror jag.

Är rätt säker på att jag lever livet. SWEET!


Hur jag vill!

Sedan i september har jag blivit väldigt mild i mina inlägg, det insåg jag nyss. Jag ber om ursäkt och hoppas på att jag ska bättra mig! Kanske kan ni acceptera det, kanske kan ni inte.

Jag har redan från början bestämt mig för att inte skriva om vad jag gör om dagarna, det är inte det man vill läsa. Men idag ligger jag bara i sängen och njuter av att till fullo kunna utnyttja mina 120 cm helt ensam. Det är det bästa och det skönaste jag vet, för jag får se ut hur jag vill och låta hur jag vill, rulla runt hur jag vill och ligga hur jag vill. Förstår ni? Jag kan göra allt Hur Jag Vill!

Nu tycker samtliga säkert att jag överdriver och det kanske jag gör till viss mån bara för att framstå på ett bra sätt, men annars så är det så. Det är skönt att vara själv även om jag ibland hatar det. Och en sak till innan jag slutar! Jag är ingen hårdhjärtad kall brud som inte vill ha med någon kille att göra. Tvärtom! Men jag mår också jäkligt bra av att slippa rapportera in varenda liten detalj om vad jag gjorde igår och med vem varje morgon.

Släpp mig fri, jag kommer alltid tillbaka till dig!


När John Blund hälsar på...

Helt plötsligt har jag skrivkramp. Jag vill skriva något som låter så jävla bra och verkar vara livsviktigt för stunden men varje jäkla gång jag försöker mig på en ny vinkel av ämnet så går det åt helvete. Jag vill få fram att jag har svårt att tycka om någon lagom mycket. Jag har svårt att hålla mig på en accepterande nivå. Jag är absolut ingen som tar det som det kommer, även om jag gärna utger mig för det. Jag försöker att hela tiden ta det lugnt och lägga på lite is för att inte bubbla över. Detta är sjukt svårt att förklara för någon som inte förstår vad man menar.

Många gånger vill jag bara skrika rakt ut att det bara är en akt i en teater som ändå kommer sluta som alla andra föreställningar. Om ni nu funderar över vad jag menar så är det att det tar slut, och är det slut så är det slut. Det är inget spex som man kan applådera sig till en andra eller tredje gång. Sen att vissa slutar lyckligt och vissa sorgligt har inte med saken att göra. Bara man förstår att föreställningen någon gång måste ta slut.

Det är det jag är rädd för, att det en dag ska ta slut. Jag vill egentligen inte ge mig helhjärtad in i något som jag inte kan styra själv. Jag vill inte kasta mig handlöst i någons famn och hoppas på det bästa och detta blockerar mig emotionellt. Jag tror att det är så i alla fall. Nu har jag inte doktorerat inom ämnet och kan därför inte hänvisa till andra källor än min egen instinkt, och jag älskar mig själv så vem tror ni jag väljer?

Men det finns alltid ett skäl att fortsätta att försöka, du är säkert ett!

Nu ska jag försöka sussa en liten stund, Natti!

RSS 2.0